пʼятницю, 29 березня 2013 р.

Джгутики "Фарфаль"

Недавно мене зачарували дивовижні бісеринки-фарфальки...
Ось як вони виглядають (ці 2 фото бісеру-фарфалю у збільшеному вигляді взяті з інтернету):
 .



Після того, як я замовила пробний пакетик з фарфалем, у мене не залишилось сумнівів, що з нього вийде елегантна прикраса: вишукана і в той же час універсальна. Так і  зв'язався джгутик...., а потім ще один..... Було цікаво працювати з новим для себе видом бісеру. До речі, скажу чесно, прикраса зовсім не виглядає бісерною, а скоріше ювелірною.




четвер, 14 березня 2013 р.

пʼятницю, 8 березня 2013 р.

четвер, 7 березня 2013 р.

Виставка робіт з бісеру та виробів зі шкіри

Вчора, 6 березня 2013р. в  музеї мистецтв Прикарпаття відбулася подвійна виставка: виставка робіт зі шкіри та виробів з бісеру. Також пройшов безкоштовний майстер-клас, на якому всі бажаючі могли  створити виріб, презентований майстрами.
Виставкою я задоволена сповна, сюжет також вийшов органічний, - єдине що засмутило, - що в ефір не потрапив стенд з головними роботами, якими я безмежно горджуся: це гердани, прикраси в етно-стилі та "свіжа" робота - орхідея (я ще навіть не встигла її сфотографувати). Дуже надіюсь, що  це не остання моя виставка і я зможу донести свою творчість у повному обсязі.
Пропоную переглянути: http://1043.com.ua/novyny/multimedia/videonovyny402/u-muzei-mystetstv-vystavka-lialok-motanok-ta-vyrobiv-z-biseru.html#.UTjvTht69v8
До речі, виставка буде до 20 березня, в суботу та неділю музей працює також )

Похожие статьи

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...