неділю, 15 січня 2012 р.

серія статей про натуральне каміння Ч-2

Корали.


Енергія коралів активізує обмін речовин, добре впливає на кровообіг і серцево-судинну систему, покращує пам’ять. Корали лікують нариви і виразки, у тому числі і внутрішні. Якщо корал носити на вказівному пальці правої руки, він добре очищає кров. Якщо носити корали на шиї, то вони обережуть від ангіни, скарлатини.
Існує більше тисячі видів коралу, проте найпопулярнішими є корали світлих кремових відтінків, а лідерство утримує червоний і рожевий благородний корал.

 Корали - улюблені прикраси з давніх часів. Тепло и чуттєвість цього каменю дарує особливу енергію ювелірним виробам. Вони високо цінувались в Шумерському царстві, давні єгиптяни вважали корал символом безсмертя і щастя, починаючи з древніх еллінів всі покоління європейців вірили, що корал оберігає власника від будь-яких бід, допомагає в подорожах і відвертає від зла. Коралові буси підвішували над колискою новонародженого. використовували корал як талісман і оберег......

Коралу приписували чудодійні та лікувальні властивості, вважалось, що корал тьмянів ще швидше, ніж у його власника траплялась серйозна недуга. Вчені довели, що корал дійсно має  біологічно активні властивості, які впливають на фізіологічний процес людини.

Сучасні дизайнери широко використовують корал і цінують його за унікальну властивість поєднувати одночасно вишуканість і красу. Так що, купуючи корали, можна не тільки отримати стильну та сучасну прикрасу, а й покращити настрій, активізувати обмін речовин і оптимізувати свій енергетичний баланс.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Похожие статьи

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...